Unieke mediterrane binnentuin voor een lekkere Brabantse lunch.
Geniet van onze mooie siertuin in Het Groene Woud van Brabant!

De weken rondom kerst en de jaarwisseling staan in het teken van gezelligheid, samenzijn en eten. Heel veel eten. Maar wat zou deze periode nu helemaal compleet maken? Precies, een kermis!

Van 23 december tot en met 7 januari vindt de eerste editie van ‘Kinderkermis Gasthuishoeve’ plaats in Rooi. De Gasthuishoeve maakt in de kerstvakantie plaats voor de zweefmolen, een bungee katapult en een suikerspinkraam. Dit is nog maar een kleine greep uit de attracties die op deze indoor-kermis verschijnen. De Gasthuishoeve beschikt over een horecagelegenheid en dat maakt de kermis een mooi uitstapje voor het hele gezin. “Er zijn best wel wat mensen die zeggen dat er in de winter niet zo veel te beleven is. Veel evenementen vinden in de zomermaanden plaats en de kinderspeelpaleizen in de regio hebben de kinderen inmiddels wel gezien. Het is tijd voor wat nieuws en aangezien wij de ruimte hebben, lijkt een overdekte kermis wel op zijn plaats.”

Kinderen kunnen zich tijdens de kerstvakantie van 11:00 uur tot 19:00 uur vermaken op Kinderkermis Gasthuishoeve. De entree bedraagt voor kinderen van twee t/m twaalf jaar €7,50 per dag. Met een strippenkaart van €15,- inclusief entree zijn de kinderen ook voorzien van eten en drinken. Eerste Kerstdag is de kermis gesloten.

Bron: MooiRooi.nl