Unieke mediterrane binnentuin voor een lekkere Brabantse lunch.
Geniet van onze mooie siertuin in Het Groene Woud van Brabant!

Smoking op de Green Mountain Grill

 

Wilt u het vlees een heerlijke rooksmaak van appelhout geven, maar wilt u eens iets anders dan de standaard lapjes vlees op een barbecue, dan is het smoking-arrangement op onze Green Mountain Grill iets voor u.

Onze chef-kok maakt voor u dan de hele stukken vlees klaar op de smoker en snijdt het daarna vakkundig in lekkere malse lapjes. In buffetvorm kunt u dan samen met uw gasten een keuze maken uit de diverse gerechten

 

U krijgt dan de volgende items geserveerd:

 

  • In geheel gebrade kip, opgedeeld in borst, bout en vleugel
  • Varkensbraadstuk
  • Steak de Gasthuishoeve, een sappige en smaakvolle steak, dun voor u gesneden

 

Diverse salades:

  • Aardappelsalade met kerriemayonaise
  • Pastasalade met paprika en radijs
  • Griekse salade met feta, olijven en rode ui
  • Komkommersalade met rode peper

 

Diverse sausen:

  • Knoflooksaus
  • Mosterdsaus
  • Cocktailsaus
  • Tzatziki

 

Verder wordt dit arrangement aangevuld met stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en hummus.

 

De kosten per persoon zijn € 24,00

Extra kosten voor de bereiding door onze chef-kok is € 50,00

U kunt het met de volgende items uitbreiden:

 

  • Voorgerechten-uitbreiding (deze worden voor u uitgeserveerd):
    • Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas + € 5,50
    • Salade huisgerookte zalm met rivierkreeft + € 6,50

Beide gerechten samen + € 8,50

 

  • Cocktail Hollandse garnalen + € 8,50
  • Gerookte kipfilet-cocktail + € 7,50

Beide gerechten samen + € 12,50

 

  • Pittige wortelsoep met gerookte room + € 4,50

 

  • Vis-uitbreiding:
    • Zalm met kruidenboter + € 5,00
    • Grote gamba’s in schaal bereid + € 5,00
    • Dorade in het geheel bereid + € 5,00

 

  • Vlees-uitbreiding:
    • Varkenshaas omwikkeld met spek + € 3,50
    • Buikspek in het geheel gegaard + € 3,50
    • Lamsrock met rozemarijn-marinade + € 5,00
    • Entrecote in het geheel bereid + € 5,00
    • Babi Pangang, geserveerd met rijst + € 5,00

 

  • Salade-uitbreiding:
    • Caesar salade met kip en Parmezaanse kaas
    • Huisgemaakte rundvlees salade

Beide gerechten samen + € 5,00

 

  • Dessert-uitbreiding:
    • Banaan van de Smoker, gevuld met rolo en geserveerd met roomijs                                     + € 6,50

Smoking op de Green Mountain Grill

 

Wilt u het vlees een heerlijke rooksmaak van appelhout geven, maar wilt u eens iets anders dan de standaard lapjes vlees op een barbecue, dan is het smoking-arrangement op onze Green Mountain Grill iets voor u.

Onze chef-kok maakt voor u dan de hele stukken vlees klaar op de smoker en snijdt het daarna vakkundig in lekkere malse lapjes. In buffetvorm kunt u dan samen met uw gasten een keuze maken uit de diverse gerechten

 

U krijgt dan de volgende items geserveerd:

 

  • In geheel gebrade kip, opgedeeld in borst, bout en vleugel
  • Varkensbraadstuk
  • Steak de Gasthuishoeve, een sappige en smaakvolle steak, dun voor u gesneden

 

Diverse salades:

  • Aardappelsalade met kerriemayonaise
  • Pastasalade met paprika en radijs
  • Griekse salade met feta, olijven en rode ui
  • Komkommersalade met rode peper

 

Diverse sausen:

  • Knoflooksaus
  • Mosterdsaus
  • Cocktailsaus
  • Tzatziki

 

Verder wordt dit arrangement aangevuld met stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en hummus.

 

De kosten per persoon zijn € 24,00

Extra kosten voor de bereiding door onze chef-kok is € 50,00

U kunt het met de volgende items uitbreiden:

 

  • Voorgerechten-uitbreiding (deze worden voor u uitgeserveerd):
    • Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas + € 5,50
    • Salade huisgerookte zalm met rivierkreeft + € 6,50

Beide gerechten samen + € 8,50

 

  • Cocktail Hollandse garnalen + € 8,50
  • Gerookte kipfilet-cocktail + € 7,50

Beide gerechten samen + € 12,50

 

  • Pittige wortelsoep met gerookte room + € 4,50

 

  • Vis-uitbreiding:
    • Zalm met kruidenboter + € 5,00
    • Grote gamba’s in schaal bereid + € 5,00
    • Dorade in het geheel bereid + € 5,00

 

  • Vlees-uitbreiding:
    • Varkenshaas omwikkeld met spek + € 3,50
    • Buikspek in het geheel gegaard + € 3,50
    • Lamsrock met rozemarijn-marinade + € 5,00
    • Entrecote in het geheel bereid + € 5,00
    • Babi Pangang, geserveerd met rijst + € 5,00

 

  • Salade-uitbreiding:
    • Caesar salade met kip en Parmezaanse kaas
    • Huisgemaakte rundvlees salade

Beide gerechten samen + € 5,00

 

  • Dessert-uitbreiding:
    • Banaan van de Smoker, gevuld met rolo en geserveerd met roomijs                                     + € 6,50