Unieke mediterrane binnentuin voor een lekkere Brabantse lunch.
Geniet van onze mooie siertuin in Het Groene Woud van Brabant!

Dineren bij de Gasthuishoeve

We werken bij de Gasthuishoeve seizoensgebonden en daarom hebben we verschillende mogelijkheden om bij ons te dineren.

‘t Boerenmenu

  • De eerste gang bestaat uit een dagsoep.
  • Daarna volgt onze Goeiendagschotel met gepofte groente.
  • Als afsluiter krijgt u een heerlijke ijscoupe met slagroom.

De kosten voor dit menu is € 18,00 per persoon

De Klassieker

  • U begint met een frisse Ceasar salade.
  • Daarna volgt er een gebonden soep van de kaart.
  • Als hoofdgerecht wordt er een varkenshaasje geserveerd, met friet en gepofte groente.
  • Als afsluiter krijgt u een heerlijke ijscoupe met slagroom.

De kosten  voor dit menu is € 29,50 per persoon

Het Luxe Menu

  • De eerste gang bestaat uit een salade van zalm met frisse kerrie aardappelen.
  • De volgende gang bestaat uit een bloemkoolsoep met chorizo.
  • Daarna volgt er een Marokkaanse stoofpot met ras el hanout en couscous.
  • Als afsluiter krijgt u nog een ijscoupe met slagroom.

De kosten voor dit menu is € 33,50 per persoon

Dineren bij de Gasthuishoeve

We werken bij de Gasthuishoeve seizoensgebonden en daarom hebben we verschillende mogelijkheden om bij ons te dineren.

‘t Boerenmenu

  • De eerste gang bestaat uit een dagsoep.
  • Daarna volgt onze Goeiendagschotel met gepofte groente.
  • Als afsluiter krijgt u een heerlijke ijscoupe met slagroom.

De kosten voor dit menu is € 18,00 per persoon

De Klassieker

  • U begint met een frisse Ceasar salade.
  • Daarna volgt er een gebonden soep van de kaart.
  • Als hoofdgerecht wordt er een varkenshaasje geserveerd, met friet en gepofte groente.
  • Als afsluiter krijgt u een heerlijke ijscoupe met slagroom.

De kosten  voor dit menu is € 29,50 per persoon

Het Luxe Menu

  • De eerste gang bestaat uit een salade van zalm met frisse kerrie aardappelen.
  • De volgende gang bestaat uit een bloemkoolsoep met chorizo.
  • Daarna volgt er een Marokkaanse stoofpot met ras el hanout en couscous.
  • Als afsluiter krijgt u nog een ijscoupe met slagroom.

De kosten voor dit menu is € 33,50 per persoon