Gasthuishoeve

Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum in het Groene Woud van Brabant.
Openingstijden Gasthuishoeve

Volg ons op

pijl links   kruis   pijl rechts BoomkwekerijDon van den Braak & ZonenUw producent voor meerjarige, vorstbestendige, gestekte kruiden.

Don van den Braak en Zonen

Boomkwekerij Don van den Braak en Zonen Als u op zoek bent naar kleurige kruiden in uw tuin, dan zit u bij Don van Den Braak & Zonen aan het juiste adres. Don van Den Braak & Zonen is gespecialiseerd in het duurzaam kweken van visueel aantrekkelijke vaste planten in pot. Wat u zich hierbij moet voorstellen? Alles wat er in uw kruidentuintje past! Rozemarijn, Tijm, Origanum en verschillende muntsoorten kunnen het hele jaar door geleverd worden. Ideaal, want de planten zijn vorstbestendig. In de koude wintermaanden kunnen deze planten dus nog steeds overleven in uw tuin. De planten zijn ook meerderjarig, wat inhoud dat zij meer dan één zomer mee gaan. Hierdoor kunt u jaar in jaar uit van uw verse kruiden genieten.

In het voorjaar levert Don van Den Braak & Zonen ook bloeiende lavendel.Leuk uw tuin op met deze kruiden in prachtige witte, roze en paarse tinten. Alle potkruiden zijn gemakkelijk in onderhoud en voor iedereen toegankelijk. Zelfs als u geen groene vingers heeft!

Tenslotte heeft Don van Den Braak & Zonen nog een specialiteit: rotsplanten. Dit zijn lage breed uitgroeiende vaste planten. Zij voorkomen een te snelle afwatering in uw tuin en voorkomen veel onkruid. Hierdoor fleurt uw tuin op en is uw tuin meteen onderhoudsvriendelijker! Don van Den Braak & Zonen is gevestigd in het Brabantse dorp Boxtel, op slechts een aantal kilometer van de Gasthuishoeve af.

Bij ons kunt u alles vinden voor uw kruidentuin!-- Bezoek de Gasthuishoeve voor meer informatie
Uw kweker

NAAM : Willem van den Braak

LOCATIE : Boxtel

TAGS : Tuinkruiden, lavendel, rozemarijn, tijm, vorstbestendig

WEBSITE : www.kwekerijvdbraak.nl