Unieke mediterrane binnentuin voor een lekkere Brabantse lunch.
Geniet van onze mooie siertuin in Het Groene Woud van Brabant!

GITAARCLUB DE MANDOGITA’S 1 juli 2018

Zondag 1 juli en zondag 16 december 2018 spelen de Mandogita’s weer in de Gasthuishoeve. Vanaf 13:30 uur – gratis entree.

Lees meer

Speciaal menu tijdens Pasen

Paaslunch bij de Gasthuishoeve? We hebben een speciale aanbieding voor u. Onze kok heeft een menu voor u samengesteld.  Een lekker kopje soep, zelfgemaakte brood quiche en brood met een huisgemaakte kroket. Dit alles voor slechts € 10 euro. Ook hebben we weer kuikentjes tijdens Pasen, komt u knuffelen?    

Lees meer

Bouw bierbrouwerij in de Gasthuishoeve

Vanaf april zal er in de Gasthuishoeve eigen streekbier worden gebrouwen. Hierover later meer.

Lees meer

Kinderkermis Gasthuishoeve in kerstsfeer 2017!

De weken rondom kerst en de jaarwisseling staan in het teken van gezelligheid, samenzijn en eten. Heel veel eten. Maar wat zou deze periode nu helemaal compleet maken? Precies, een kermis! Van 23 december tot en met 7 januari vindt de eerste editie van ‘Kinderkermis Gasthuishoeve’ plaats in Rooi. De Gasthuishoeve maakt in de kerstvakantie […]

Lees meer

Klompenkeuring in de Gasthuishoeve

De eerste aanmeldingen voor de klompenkeuring zijn binnen. Uit heel Nederland komen de klompen naar Sint-Oedenrode. Elke leverancier heeft zijn eigen tekening op zijn klomp. Een prachtig stukje Nederlandse cultuur.

Lees meer

Dit weekend: Nederlandse klompenkeuring

Dit weekend staat in het teken van de klomp. Aanstaande vrijdag wordt de negentigste Nederlandse klompenkeuring gehouden. Deze is voor iedereen live te volgen in De Gasthuishoeve. Met demonstraties klompen maken met de hand en allerlei spelletjes op klompengebied.

Lees meer

De Gasthuishoeve vol met stewardessen!

Het is de ultieme jongensdroom. Een zaal vol stewardessen. Eindhoven Airport bezocht laatst de gasthuishoeve. Zij gaan de hele wereld over maar als er iets te vieren valt dan natuurlijk in onze eigen streek. We hebben toch maar een vier landen hapjesbuffet voor ze gemaakt.

Lees meer

Twee nieuwe schilderijen

De Gasthuishoeve is weer twee schilderijen rijker, volgens kenners van Vincent van Gogh. Daarom lopen er natuurlijk ook politie agenten rond zoals je kunt zien.

Lees meer